Image Image Image Image Image

© 2017 SoAP – jouw dagelijks cultuurbad

Website door Robin van Krieken

Scroll to Top

Naar boven

Laatste nieuws

06

nov
2017

Geen reacties

inLaatste nieuws

dooradmin

WINTERNIGHTS 2017

op06, nov 2017 | Geen reacties | inLaatste nieuws | dooradmin

Na de succesvolle eerste editie van WINTERNIGHTS in 2016 slaan SoAP en VIA ZUID dit jaar de handen ineen om de tweede editie van het festival te organiseren.

Tijdens WINTERNIGHTS kan het publiek twee dagen lang kennismaken met een breed scala aan jong talent en gevestigde namen. Van SoAP wordt in ieder geval ‘facing faces’ van Rita Hoofwijk uitgevoerd. SALLY Dansgezelschap Maastricht presenteert twee voorstellingen. En FASHIONCLASH vertoont een aantal films die op 4 november in première gingen tijdens het Fashion Film Festival Maastricht. De eerste dag van het festival is gevuld met besloten netwerksessies en workshops voor de makers van SoAP en VIA ZUID en professionals uit de sector.

Tijdens WINTERNIGHTS wordt voor de eerste keer de Edmond Hustinx Stimulans-prijs uitgereikt aan drie veelbelovende starters uit de kunstenaarswereld. De winnaars ontvangen ieder een bedrag van € 2500 waarmee ze hun creatieve ideeën verder kunnen ontwikkelen en realiseren.

 

Locatie & data:

AINSI, Lage Kanaaldijk 112, Maastricht, 14 t/m 16 december 2017

 

WINTERNIGHTS 2017

Idee en initiatief van SoAP en VIA ZUID Talentmakelaar

Samenwerking met C-Takt, FASHIONCLASH, INTRO, GOTRA & SALLY Dansgezelschap Maastricht

Met dank aan: Gemeente Maastricht, Fonds Podiumkunsten, wackywines, Theater aan het Vrijthof, AINSI Maastricht en SAM ateliers & Noto

Foto Moon Saris

Maak een opmerking