Image Image Image Image Image

© 2017 SoAP – jouw dagelijks cultuurbad

Website door Robin van Krieken

Scroll to Top

Naar boven

Laatste nieuws

08

mei
2017

Geen reacties

inLaatste nieuws

dooradmin

Walking the Line (test walks) tijdens Kunsttour Maastricht

op08, mei 2017 | Geen reacties | inLaatste nieuws | dooradmin

Word deel van een performance! Benjamin Vandewalle nodigt je uit voor een testwandeling van ‘Walking the Line – test walks’. Tijdens Kunsttour Maastricht wordt het publiek door Benjamin Vandewalle meegenomen om zijn project uit te testen. Startlocatie: Het Radium, Maastricht. Datum: 4 juni. Meedoen? Stuur een mail naar: stephanie@caravanproduction.be

Voor zijn project ‘Walking the Line’ trekt choreograaf Benjamin Vandewalle de stad in. Hij leidt een groep toeschouwers in een reeks doelbewuste acties: sommige acties zijn banaal, andere onconventioneel. De deelnemers transformeren van individuen tot één collectief lichaam.

‘Walking the Line – test walks’ is een wandelchoreografie die de publieke ruimte hervormt en laat herinterpreteren. ‘Walking the Line’ wordt een mix tussen performance, choreografie en installatie met een sterke visuele impact. De voorstelling draait rond beweging, en haar verrassende fysieke, psychologische, sociale en ruimtelijke consequenties.

‘Walking the line – test walks’ vindt plaats op zondag 4 juni en begint om 11 uur. Twee professionele performers begeleiden elke groep (minimaal 20 deelnemers). Locatie: het binnenterrein van Het Radium, Maastricht. De testwandeling zal drie keer plaatsvinden: om 12.00, 14.30 en 17.00 uur. Duur per uitvoering: 1 uur, na afloop gelegenheid tot napraten.

‘Walking the Line’ is een project van SoAP en Caravan Production en komt tot stand met hulp van platform ‘Performing Space‘ dat is ontwikkeld door SoAP en projectbureau Van Eyck Mirror.

Maak een opmerking