Image Image Image Image Image

© 2017 SoAP – jouw dagelijks cultuurbad

Website door Robin van Krieken

Scroll to Top

Naar boven

Laatste nieuws

21

nov
2017

Geen reacties

inLaatste nieuws

dooradmin

Verdiepingsprogramma WINTERNIGHTS 2017

op21, nov 2017 | Geen reacties | inLaatste nieuws | dooradmin

SoAP, VIA ZUID Talentmakelaar, FASHIONCLASH, SALLY Dansgezelschap Maastricht, GOTRA, INTRO en C-TAKT nodigen je van harte uit voor WINTERNIGHTS 2017. Een showcase-, installatie- en performance-festival waar talentvolle makers drie dagen lang hun werk tonen: rijp en groen, af en onaf. Locatie & data: 14 t/m 16 december 2017 AINSI Maastricht.

Naast de voorstellingen biedt WINTERNIGHTS 2017 een boeiend Verdiepingsprogramma aan speciaal voor makers en professionals. Het Verdiepingsprogramma bestaat uit:

  • Keuze uit vier sessies om met elkaar de diepte in te gaan, verspreid over donderdag en vrijdag. Om een aantal vragen, verzuchtingen en nieuwe ideeën met elkaar te delen en te bespreken, met makers, programmamakers, kunststudenten en curatoren. De sessies worden geleid en begeleid door vakmensen uit het kunstenveld.
  • Op vrijdagmiddag gaan we gezamenlijk aan de slag met drie performatieve essays. Geen try-outs of showings maar keuze uit drie collectieve oefeningen waarbij een maker samen met de deelnemers op zoek gaat naar wat hem of haar bezighoudt.

Voor het volledige programma, zie Verdiepingsprogramma WINTERNIGHTS 2017.

Voorstellingen

Donderdagavond kunnen de sessiedeelnemers de voorstelling Witlof from Syria van Sien Vanmaele bezoeken. Op vrijdag en zaterdag is er een interessant programma met voorstellingen en previews van talentvolle, beginnende Makers. Deze zijn gratis toegankelijk. Tussen de sessies, essays en voorstellingen door is er volop gelegenheid kennis te maken met vakgenoten en programmeurs.

Aanmelden

Door middel van het inschrijfformulier kun je je aanmelden voor het Verdiepingsprogramma. Geef aan welke sessies je wilt bijwonen en of je gebruik wilt maken van de lunch en het diner. De sessies en voorstellingen zijn gratis te bezoeken, voor lunch en diner vragen we een kleine vergoeding.

Vul aub het formulier vóór maandag 27 november in.

Maak een opmerking