Image Image Image Image Image

© 2017 SoAP – jouw dagelijks cultuurbad

Website door Robin van Krieken

Scroll to Top

Naar boven

Laatste nieuws

24

jul
2017

Geen reacties

inLaatste nieuws

dooradmin

Framing Copenhagen

op24, jul 2017 | Geen reacties | inLaatste nieuws | dooradmin

Framing’ van Johannes Bellinkx wordt uitgevoerd op Metropolis – festival for art and performance in urban space, in Kopenhagen. ‘Framing’ gaat over de behoefte van de mens alles te kaderen en te categoriseren. Het geeft ons de illusie de wereld te kunnen bevatten. Bellinkx combineert het live-aspect van theater met het gekaderde kijken van film.

Het Kobenhavns Internationale Teater  (KIT) is de drijvende kracht achter de internationale podiumkunst in Denemarken. In de laatste 30 jaar organiseerde het KIT zo’n 50 internationale festivals, workshops en seminars waarop meer dan 1500 kunstenaars en ensembles werden gepresenteerd. Het KIT wil de gevestigde ideeën over kunst en podiumkunst voortdurend ter discussie stllen door compleet nieuwe genres en trends te tonen binnen de podiumkunst in de breedste zin. Jaarlijks presenteert het KIT in augustus een festival, dat in de oneven jaren is gewijd aan Metropolis – festival for art and performance in urban space.

Locatie & speeldata:

  • 10 t/m 12 augustus, 16.00, 19.00 en 21.00 uur. Op Den Røde Plads/Superkilen, Cph. N
  • 24 en 25 augustus, 15.00, 17.00 en 19.00 uur, 26 augustus, 12.00, 14.00 en 16.00 uur. Naast Havnebadet / Harbour Bath Fisketorvet, Kalvebod Brygge 55, Cph. V

Toegang gratis.

Meer informatie over Framing Copenhagen op de website van Metropolis.

Credits: Concept/regie: Johannes Bellinkx. Co-regie: Thijs Wieman. Compositie en soundscape: Dennis van Tilburg. Spel en interventie: Erwin Dörr, Koen van der Heijden. Producent: SoAP. Coproducent: Feikes Huis. Met dank aan: atelier Oerol/Over het IJ Festival, Fonds Podiumkunsten en Ulrike Quade Company. Framing wordt gesteund door het IN SITU netwerk en in het kader van de Platform en ACT projects mede ondersteund door het Creative Europe programme van de European Union.

Maak een opmerking