Image Image Image Image Image

© 2017 SoAP – Space oriented Artistic Practice

Website door Robin van Krieken

Scroll to Top

Naar boven

Laatste nieuws

12

nov
2018

Geen reacties

inLaatste nieuws

dooradmin

Derde editie Winternights Festival op 21 + 22 december

op12, nov 2018 | Geen reacties | inLaatste nieuws | dooradmin

De derde editie van het Winternights Festival strijkt dit jaar op vrijdag 21 en zaterdag 22 december neer in Het Radium (Sphinxkwartier) in Maastricht. Het Festival toont work-in-progress van de talenten uit de podiumkunsten van vandaag, de voorhoede van morgen.

Festival Winternights is het initiatief van SoAP, VIA ZUID talentontwikkeling in de podiumkunsten Limburg en het Belgische C-TAKT. Het festival presenteert ‘onaffe’ projecten van a-typische makers, kunstenaars wiens werk zich niet zomaar laat vatten door de geijkte disciplines. Dit zijn choreografen, theatermakers, performers, componisten, filmmakers en beeldend kunstenaars. Via gedurfde projecten ontwikkelen ze een nieuwe vormentaal  waarbij ze schotten opheffen tussen performance, installatiekunst, dans en theater.

Het festival biedt naast een publieksprogramma ook een besloten verdiepings- en uitwisselingsprogramma voor makers en professionals waarin wordt gesproken en gediscussieerd over het vak, het publiek, kansen, belemmeringen en uitdagingen. Informatie over deelname via info@soap-it.eu.

Het programma wordt 1 december bekend gemaakt, meer informatie en updates beschikbaar via Facebook.

Maak een opmerking