Image Image Image Image Image

© 2017 SoAP – Space oriented Artistic Practice

Website door Robin van Krieken

Scroll to Top

Naar boven

Agenda

22

Oct
2018

t/m

28

Feb
2019

Rita Hoofwijk resideert in Sittard

artiest: Rita Hoofwijk
locatie: Sittard

Rita Hoofwijk groeide als kind op in Sittard en keerde in oktober 2018 voor onbepaalde tijd terug als kunstenares. Ze resideert in die stad met haar project With Out. Publieke presentaties worden aangekondigd op deze plek.

21

Dec
2018

22

Dec
2018

Winternights Festival

tijd: 15.00-23.00
locatie: Het Radium, Sfinxkwartier in Maastricht
festival: Winternight Festival

De derde editie van het Winternights Festival strijkt dit jaar op vrijdag 21 en zaterdag 22 december neer in Het Radium (Sphinxkwartier) in Maastricht. Het Festival toont work-in-progress van de talenten uit de podiumkunsten van vandaag, de voorhoede van morgen.

Festival Winternights is het initiatief van SoAP, VIA ZUID talentontwikkeling in de podiumkunsten Limburg en het Belgische C-TAKT. Het festival presenteert ‘onaffe’ projecten van a-typische makers, kunstenaars wiens werk zich niet zomaar laat vatten door de geijkte disciplines. Dit kunnen zijn choreografen, theatermakers, performers, componisten, filmmakers en beeldend kunstenaars. Via gedurfde projecten ontwikkelen ze een nieuwe vormentaal  waarbij ze schotten opheffen tussen performance, installatiekunst, dans en theater. Vanuit SoAP presenteren ondermeer Rita Hoofwijk, Johannes Bellinkx en Benjamin Vandewalle nieuw werk.

Het volledige programma wordt 1 december bekend gemaakt. Volg Winternights via Facebook.

Campagnebeeld Winternights Anthony van Gog.